JanekPolska
Customer
A kiedy moza będzie grac??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
no it doesnt it crashes cs2 everytime it injectsyou nixware work loader??
bro valve messed up the game big time it will take awhilthey a bit lazy like 10 hrs had passed since the update
никто не знаета когда снова можно будет снова играть во сколько примерно
hhhguys honestly what is going on ? i want a refund ive paid for 6 months#
Я тож вахуй + дохуя багов мать гейбена дохлая шлюха земля ей стекловатойБлять дети никсвара даже не понимают что в кс вышло обнова.
Я вауея
Скоро это через точно не скорро брух там сток багов что не перечитатьРасслабься, приятель, это причина обновления, наверняка скоро исправят
sa-ti zic pe intelesu tau, hacku e programat dupa codu la cs, daca cs modifica orice mica linie de cod nu mai merge hacku de aia nu mai merge, vezi ca nu poti sa iti dai refound da oricum nu iti epira zilele de la hack, cand repara hacku osa iti mearga timpu iarguys honestly what is going on ? i want a refund ive paid for 6 months#
multam de explicatie. te salutsa-ti zic pe intelesu tau, hacku e programat dupa codu la cs, daca cs modifica orice mica linie de cod nu mai merge hacku de aia nu mai merge, vezi ca nu poti sa iti dai refound da oricum nu iti epira zilele de la hack, cand repara hacku osa iti mearga timpu iar
Deci când?sa-ti zic pe intelesu tau, hacku e programat dupa code la cs, daca cs modifica orice mica linie de cod nu mai merge hacku de aia nu mai merge, vezi ca nu poti sa iti dai refound da oricum nu iti epira zilele de la hack, cand repara hacku osa iti mearga iarga iar
cine stieDeci când?
nu am de unde sa stiu nu lucrez la nixware sau ceva doar i-am explicat, dupa mine cred ca osa le mai ia inca o ziDeci când?
n-ai pentru cemultam de explicatie. te salut